• تاریخ : ۸ام مهر ۱۳۹۶
  • موضوع : اسلیک

طرز تهیه شله زرد نذری

با فرا رسیدن ماه محرم و ماه عزاداری، خیرات و احسان دادن در راه امام حسین نیز شروع‌ می‌شود. یکی از نذری‌های خیلی خوشمزه شله زرد هست که به آسانی تهیه می‌شود و می‌توان به راحتی در خانه نیز تهیه کرد. در این مطلب از مجله بانوان اسلیک برای شما کاربران عزیز طرز تهیه شله زرد نذری را آماده کرده‌ایم تا اگر شما نیز قصد نذری دادن در راه امام حسین را دارید در پخت آن دچار مشکل نشوید.

آموزش تهیه شله‌زرد نذری

آموزش طرز تهیه شله‌زرد نذری

مواد لازم برای طرز تهیه شله زرد نذری :

برنج نیم دانه ۱ پیمانه

آب ۶-۷ پیمانه

شکر ۲ پیمانه

کره ۵۰ گرم

زعفران حل شده به میزان لازم

گلاب ۱/۲ پیمانه

هل ساییده کمی

خلال بادام و خلال پسته برای داخل شله‌زرد ۱/۲ پیمانه

دارچین و خلال پسته و بادام برای تزیین به مقدار دلخواه

آموزش طرز تهیه شله‌زرد نذری

طرز تهیه شله‌زرد نذری:

برای تهیه شله‌زرد نذری ابتدا برنج را شسته و با مقدار آبی که گفته شد خیس کنید. سپس برنج را با همان مقدار آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد. سپس حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید و بعد حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا برنج کاملا بپزد. در این بین گه گداری هم هم بزنید و حواستان باشد تا برنج ته نگیرد و یا سر نرود.

آموزش طرز تهیه شله‌زرد نذری
در این مرحله از طرز تهیه شله زرد نذری ، وقتی برنج پخت، شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا برنج کاملا له شود.

آموزش قدم به قدم تهیه شله زرد نذری

آموزش طرز تهیه شله‌زرد نذری
حواستان باشد هم زدن از این مرحله به بعد خیلی مهم هست و باعث می‌شود شله‌زرد کاملا لعاب بیاندازد. این مرحله حدودا نیم تا یک ساعت زمان می‌برد. بعد کره و زعفران و هل رو که از قبل آماده کردید اضافه کنید و باز فرصت دهید تا زعفران کاملا رنگش رو پس بده و شله زردمتان بیشتر جا بیفتد. حدودا نیم ساعت دیگر صبر کنید

آموزش طرز تهیه شله‌زرد نذری
کل مراحل طرز تهیه شله زرد نذری ، برای این مقدار حدود دو تا سه ساعت زمان می‌برد. وقتی که حس کردید غلظتش کافیه می‌توانید گلاب را اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه شله زرد رو از روی شعله بردارید.

آموزش طرز تهیه شله‌زرد نذری

اگر دوست دارید داخل شله‌زرد خلال بادام و خلال پسته باشد. در هنگام اضافه کردن گلاب خلال بادام و خلال پسته را نیز اضافه کنید و اگر دوست دارید نرم نشن بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.
برای تزیین شله زرد رو بعد از پخت سریع به ظرف‌های مورد نظر منتقل کنید و اجازهدهید کمی خنک شوند سپس تزیین کنید.

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما